Dashboard | +Follow
Like A Paradise
Hello :)
Tuesday, May 28, 2013 • 5:45 AM • 0 comments

Assalamualaikum. It's me again ! agak agak dah 4 bulan aku tak update blog. heee. apa taknya. nak sign in blog guna laptop tak boleh. twitter pun sama. sedihh. nasib baik guna tab boleh. ni pun dah berapa kali hang baru dapat taip. $
okay. nak cerita dari bulan mac. kenapa mac? sebab mac ada birthday aku. haha. tahu tak 13 and 14 mac aku wakil sekolah pergi mssd bola jaring? kena prank dengan seniors sampai nangis nangis. by the way, sayang seniors aku. bak kata kak anne, johan tahun ni hadiah birthday aku. thankyou. such a meaningful birthday gift. love you guys !
then, balik game tu just call mak aku cakap dapat johan. and got a wish from mommy. petang tu izzaty wish. by that night, my sisters of budiman 5 wishing me a blastful happy birthday !
okey, kumpulan terakhir yang wish birthday aku was 4AriFalah! appreciate korang although lambat sehari. never mind. maklumlah, masa birthday aku tu, aku mana ada dalam kelas. kannn? haha. but, kecewa sikit. time holidays, aku check facebook, some of kawan kawan aku tak wish pun birthday aku. felt least important ? yes. i do. even right now i still feel the same.

next ! tak tahulah macam mana aku boleh dapat title captain untuk pasukan hksbp samura. such a huge challenge for me. nasib baik kak anne ada. aku dahlah tak pandai independent. so, kak anne banyak membantu. thank you !
newest thing happen. 17 of May, join team Ledang wakil untuk MSSJ bola jaring. walaupun setakat suku akhir, tetap bersyukur sebab kitorang lawan dengan yang bukan calang calang. dah janji dengan senior, InsyaAllah tahun depan kena sampai separuh akhir.

the thing that make me worry the most is hksbp! dua minggu lagi. people put a high expectation on my team. i have to do a lot of thing to make sure we win this tournament! huhh. mintak mintak teammates aku bersemangat jugak macam aku. bila aku nak jogging ni? kang naik cuti pengsan 5 round sekolah.

xoxo, The Shining Star



Disclaimer

Hi, im Wey-nniie. Steal anything what u can steal :D. bold italic underline strike



« Go back to entries
« Look her profile
« Exchange Link is open
« Anything here

Taggie Board


[!] IMPORTANT [!]


Back to past



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Wey=nniie
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google