Dashboard | +Follow
Like A Paradise
#SBPLife 1
Saturday, August 3, 2013 • 12:31 AM • 0 comments

Assalamualaikum.

Hello there. Long time no see ! okay. sekarang sedang bercuti panjang yang tak berapa nak panjang. About 16 days of holidays. Cuti kali ini, InsyaAllah telah dirancang dengan sempurna. Beraya mungkin tak berapa nak sakan sebab titipan daripada cikgu cikgu takkan dilupakan. haha. homework mariiii~ kekeke.

hari ni 3rd August. 19th September will arrive soon. apakah? birhday pakwe kah? oh tidakk. Kejohanan Bola Jaring SBP yang tertangguh itulah. Jerebu hari tu punya cerita, aisyyy. sedihhh =...=
Disebabkan tertangguhnya kejohanan itu, maka aku dah rakan sepasukan kenalah training setiap hari even bulan puasa. nampak tak kami sanggup bermati-matian. semoga segala-galanya berbaloi. Aminn. mohon doa dari seluruh warga SAMURA. kekeke

Cerita pasal midterm yang lepas. serious talk rasa macam nak cabut je kertas ranking kat papan kenyataan tu. dah lah addmath aku gagal. Dahlah gagal, G4 pulak tu. buat malu je. tapi Cikgu Munirah kept comforting aku. Dia cakap takpe, masa midterm aku tengah training, ada kejohanan. dia suruh aku struggle untuk final year. CIkgu Shahriza pun cakap benda yang sama. Terima kasih cikgu, for your concerns. Sayang cikgu. <3 p="">

Puasa di SAMURA. okay. life is fun. seronok gila puasa kat asrama. hari first sahur, DM tu penuh macam orang nak makan tengah hari. masuk hari ke 3 and 4, haha. barulah nampak style sahurnya. makin sikittttt. akulah antara manusia yang tak pergi sahur. hari-hari pukul 4 bangun, tapi makan kurma, minum air masak, bummmm tidur balik. kekeke duduk aras 2 wooo. malas nak turun. lain lah kalau aku punya dorm kat ground floor. merangkak pun sampai DM. haha

And one beautiful story is, kami buat Qiamullail pada jam 3.30 pagi di gelanggang bola tampar di hadapan Aspuri. woooo. sangat indah hidup ini. lepas tu terus pergi sahur. meriah meriah. 
p/s: aku rasa aku je yang feeling macam gitu sekali.

And final day kami bersahur bersama-sama adalah pada 2nd August. Awww. pecah rekod dunia Budiman 5 bersahur secara beramai-ramai. tapi 12/15 je lah yang turun. tapi takpe, kami tetap enjoy. Plus, hari hari makan ayam masa bulan ramadhan ni. ikan pernah muncul sekali je. dahsyat dahsyat.
Balik rumah, cakap dengan ibu, "Ibu, tolong jangan masak ayam. dah takboleh nak hadap." kekeke

That's all from me today.
Wishing a huge GOOD LUCK for batch 30!
Trial is COMING!


xoxo, The Shining Star



Disclaimer

Hi, im Wey-nniie. Steal anything what u can steal :D. bold italic underline strike



« Go back to entries
« Look her profile
« Exchange Link is open
« Anything here

Taggie Board


[!] IMPORTANT [!]


Back to past



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Wey=nniie
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google