Dashboard | +Follow
Like A Paradise
THE END
Saturday, November 2, 2013 • 10:59 PM • 0 comments

Assalamualaikum.
 
 
Alkisah hari ni hari ahad. aku sudah melepak di rumah madihah selama 3 hari disebabkan aku dan pelajar tingkatan 4 hanya dikurniakan cuti optional sempena deepavali. bersyukur sekurang kurangnya dapat jugak keluar dari bumi yang mengurung aku itu. cehh. dramatic seyyy. dilayan seperti anak sendiri. Alhamdulillah.
 
alkisah sebenarnya malas nk balik samura. tapi kalau agak agak sijil berhnti tu nak dapat memuaskan je, mu dok payah balik. buke ke gitu? yess. besides, aku dah janji dengan kak anne, aku takkan nakal or rebel. jadi, janji harus dipegang! plus, aku kenalah jaga nama cikgu mun and sebagai ketua pasukan bola jarring samura yg dah pencen ni. puihh!
 
alkisah result exam aku penuh warna warni. A A- B C D E semua ada. pakej lengkap. yeahhh! tapi, nekad tahun depan kena ada satu warna ja. only A A A A A A A A A. PLUS KE MINUS ke aku tak kesah ! tapi untuk result tahun ni, tetap bersyukur sekurang kurangnya semua lulus. 1 je failed. aku sendiri betapa huru haranya hidup aku kat samura tahun ni. jadual hidup aku langsung tak teratur and memenatkan disebabkan komitmen penuh yang aku kena bagi kat sekolah as atlet. asyik tidur and penat je dalam kelas. focus memang lari. tapi, aku percaya aku boleh buat yg terbaik tahun depan. kena jaga barakah yang aku ada. InsyaAllah. everything gonna be fine next year. Amin
 
For my seniors, perjuangan korang sudah hamper ke penghujungnya. buatlah yang terbaik. akak akak dorm budiman 5, seniors boja, i'll always pray for your best! just don't worry about me and the others about 2014 and batch 32. we can handle it. just put your trust on us.
 
ALL THE BEST BATCH 30 SAMURIAN

xoxo, The Shining Star



Disclaimer

Hi, im Wey-nniie. Steal anything what u can steal :D. bold italic underline strike



« Go back to entries
« Look her profile
« Exchange Link is open
« Anything here

Taggie Board


[!] IMPORTANT [!]


Back to past



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Wey=nniie
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google