Dashboard | +Follow
Like A Paradise
I Am A Fiver
Friday, February 28, 2014 • 8:07 PM • 0 comments

Assalamualaikum.


Here you go 2014. It's March already. Esok bakal bermulanya Ujian 1. harap dapat lakukan yang terbaik untuk permulaan hidup sebagai pelajar tingkatan 5 ini. risau sama Biology dan Addmath ku itu. bilalah nak dapat A agaknya yek? 

Sekarang dah jadi senior team bola jaring. banyak lagi yang nak kena ajar kat team junior. Karnival SBP bulan depan. aku dgn team senior pulak yang gemuruh tahap cipan. Harapkan juniors jelah nak teruskan legacy kitorang and batch 30 dah buat. adik-adik, buatlah yang terbaik untuk diri korang, cikgu mun and cikgu shahriza and untuk sekolah. taknaklah sia-siakan peluang keemasan korang tu. kami hanya mampu membantu.

enough for today. lets continue with Biology chapter 1. :)

xoxo, The Shining Star



Disclaimer

Hi, im Wey-nniie. Steal anything what u can steal :D. bold italic underline strike



« Go back to entries
« Look her profile
« Exchange Link is open
« Anything here

Taggie Board


[!] IMPORTANT [!]


Back to past



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Wey=nniie
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google